OVDE MOŽETE PRONAĆI VIŠE O PAKETIMA I USLUGAMA KOJE NUDIM

Trudničko fotografisanje

SVAKA TRUDNOĆA JE POSEBNA NA SVOJ NAČIN

Bilo da se fotografišemo u studiju, prirodi ili vašem domu, zabeležićemo sve emocije koje staju u devet meseci iščekivanja bebe.
Najidealniji period za fotografisanje je sedmi ili osmi mesec, kada se stomak lepo vidi, a uz pomoć nekih od trudničkih haljina na raspolaganju, napravićemo bajkovitu galeriju. Ne ustručavajte se da izrazite svoje želje, trudnice se jednako lepo fotografišu u opuštenim odevnim kombinacijama kao i u donjem vešu, pa i potpuno nage kada lepota drugog stanja dolazi do izražaja.

Novorođenčad i starije bebe

Vaša beba nikada neće biti toliko majušna kao u prve dve nedelje života, promeniće se i porasti već dok budete prvi put gledali galeriju sa bebinog prvog fotografisanja, koje je jedinstveno i neponovljivo.
Bebu u kasnijoj dobi možete fotografisati kad god i tada tajming neće biti strogo određen, a preporučeno je da beba već drži samostalno glavicu dok leži na stomaku, puzi ili samostalno sedi.

Porodično fotografisanje

VREME PROVEDENO SA VAŠOM DECOM NEMA CENU

Više volim da kažem da je ova vrsta fotografisanja porodično druženje. Trudimo se da se zaigramo, grlimo, ljubimo, plešemo, volimo i pojačamo emocije na maksimum, vrlo malo poziramo i mnogo uživamo, da li kod vas kući, u prirodi ili nekoj posebnoj vama dragoj lokaciji, ili u mom studiju.

Mommy & Me

Jedina neraskidiva veza jeste ona između majke i deteta. Tu emociju pretvorićemo u fotografiju.

Rođendansko fotografisanje / "Cake Smash"

Postoji li lepša varijanta proslave prvog, malog a velikog, rođusa, od razbucavanja tortice uz najbliže? Ako mene pitate, ne. Ovakvo slavlje možemo prirediti za klince do pete godine, da li kod vas kući, u studiju ili u prirodi, a pored fotografisanja samih slavljenika obavljamo i mini porodično fotografisanje.