Lepe reči
Milion puta ti hvala! Sa suzama u očima smo oboje gledali slike. Ovo smo tako mi, uhvatila si apsolutno svaki detalj koji čini našu porodicu, kucu, bebu,neke njene pokrete koje definitivno želimo da zapamtimo. Jedini problem je koje slike okačiti na zid? Ne mogu izabrati, sve su savršene, ne postoji ni jedna slika koja mi se ne sviđa.Ti si toliko talentovana, da ovo treba biti ilegalno,koliko su ti dobre slike. Hvala ti Ila, želimo ti da ti se ostvare sve željeovog svijeta, jer neopisivo usrećuješ porodice.
— Tatjana Đermanović
Ilo, pregledala sam sve. Zaista sve što radiš je magično. Takvu si nam uspomenu stvorila. Hvala ti što si nam pokazala bajkovito mesto za koje nismo znali iako živimo tu ceo život. Hvala ti što si zabeležila momente koje ćemo čuvati ceo život, a koji imaju i miris i ukus. Stvaraš magiju i mi smo zahvalni što smo postali deo nje. Zaista imam potrebu da ti se zahvalim na strpljenju, istrajnosti i profesionalnosti, nije lako biti porodični fotograf, ali ti postaneš deo nas tih par sati.
— Jovana Belajić
Jooooj Ila, fotografije su predivne. Ne mogu ni da izaberem koja mi je omiljena. Stvarno svaka čast kako si uspela da uhvatiš svaki momenat, i koliko ima nežnih fotografija da sam prosto oduševljena. raznežila sam se gledajući sama svoje fotke i svoj stomak i svu magiju koju smo napravile. jedva čekam slikanje sa bebom!
— Maja Pavkov
Zaista nismo mogli lepše uspomene napraviti, tako da mi je drago što smo baš tebe angažovali! Ima lepih i momenata i kadrova i svega što može da bude, tako da ćemo imati šta da izradimo i stavimo u album, a klinci da gledaju ceo svoj životove fotke i da uživaju u njima sa svojom decom i unucima. Hvala ti još jednom!!!
— Borislav Mandić