Uživam u dokumentovanju čistih i iskrenih emocija jer i sama svoje ispoljavam bez ustručavanja


Ilula Lilula

Sve je počelo iz ljubavi

Zovem se Ila Hajnal Trifunović, a Ilula Lilula je moj nadimak iz detinjstva. Ceo život sam okružena umetnicima i od malena razvijam osećaj za lepo, prvo kroz muziku a zatim i kroz fotografiju. Svog supruga, takođe fotografa, upoznala sam na horu i uz njega zavolela fotografiju, a ono zbog čega ste Vi ovde počelo je kada je prijateljica rodila blizance, po kojima i slavim svoju fotografsku karijeru. Njihovim rođenjem rodio se i moj mali brend koji me podseća na moje detinjstvo i koji me ispunjava.

Kako fotografišem?

TOPLI TONOVI JER LJUBAV GREJE

Moj stil fotografisanja prepoznatljiv je po toplim tonovima, spontanim i nežnim emocijama, te po koriščenju isključivo prirodnog svetla. Nisam ljubitelj preterano ispoziranih fotografija, iako se uvek potrudim da u galeriji imate i takvih, puštam vas da se mazite, grlite i ljubite, golicate, smejete i igrate, jer tada nastaju najlepše uspomene.

Šta fotografišem?

Ljubav

Ja sam Vaš porodični fotograf. Od prve trudnoće, rođenja bebe, prvih zubića i koraka, prvih proslava, pa drugih, pa trećih... tu sam da sa vama proživim i zabeležim najvažnije trenutke, neposredno. Klijenti često kažu da nisu ni imali osećaj da su na fotografisanju, već na porodičnom druženju, te se trudim da na svakom terminu stvorim prijatnu atmosferu.